Estate Planning 
bianca de kooker-gleijsteen

 

Het fiscaal gunstig overhevelen van vermogen (aan bijvoorbeeld de volgende generatie): dat is estate planning. Door bij leven zaken goed te regelen, laat je jouw nabestaanden goed verzorgd achter. Dat betekent financiële rust voor iedereen. Hoeveel erfbelasting is er na een overlijden verschuldigd? Wat gebeurt er met een vermogen als je een woning of bedrijf verkoopt? Of als je onverhoopt gaat scheiden of wilsonbekwaam wordt? Hoe draag je een vermogen fiscaal zo gunstig mogelijk over aan je kinderen, of aan dat goede doel? Vragen waar je niet dagelijks bij stilstaat. Bianca de Kooker-Gleijsteen weet er alles van:

Als adviseur estate planning ben ik verbonden aan Omnyacc Heerhugowaard. Vanuit deze rol binnen In1advies ben ik betrokken bij het opstellen van en advies geven over (levens)testamenten, samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden en schenkingsplannen. Daarnaast houd ik me bezig met het afwikkelen van nalatenschappen. Daar komt vaak meer bij kijken dan alleen het indienen van de aangifte erfbelasting.

Samen bespreken we je wensen en doelen en werken we verschillende scenario’s uit. Als je dat wilt, sta ik je bij vanaf het eerste advies tot aan het tekenen bij de notaris.”

Jiska van den Boogaard

Desgewenst kom ik graag bij je thuis langs, of spreken we af in een voor jou vertrouwelijke omgeving.

neem vrijblijvend contact met mij op